Halmstad, Pip och Gnäll - om förväntningar och frustrationer

Halmstad, Pip och gnäll under träning - går det att träna bort?
Eva Bodfäldt

Lärare: Eva Bodfäldt

Pipande och gnällande hundar väcker våra känslor. Vi blir oroliga, frustrerade och kanske även förbannade. Det hjälper sällan i längden att korrigera hunden för att den ljudar. Så....vad finns det för bakomliggande orsaker till gnäll? Är jycken orolig? Eller hade den "bara" höga förväntningar? Vad har vi själva för hyss för oss som bidrar till problemet? Och går det verkligen att lösa? Vill du att Eva tittar på just din hund? Uppge då det i din anmälan. Eva väljer sedan ut en - två lämpliga hundar. Varmt välkommen! Eva Bodfäldt

Ordinarie pris

Åhörare utan hund: 380 kr

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Onsdagen den 4 september 2019, 18.30 – 20.30 2:00 h
  Halmstad Brukshundklubb
Skedalahed 112 - 305 93 Halmstad

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta utbildningar samt sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att kunna leverera beställda tjänster samt som underlag för information och egen marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Frågor kring beställningen?

Vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB