Sthlm, Kontaktkontraktet - Slyngelkurs

Kontakt, Kontaktkontraktet, följsamhet

Lärare: Carina Persson

Slynglar, säger vi när den tidigare så följsamma valpen fått bomull i öronen. Vi går igenom de väsentliga delarna ur Kontaktkontraktet, T.ex ”Ryggsäcken" och ”Skvallerträning” (orginalet). Kursen är en fristående fortsättning på valpkursen. Ålder från ca nio månader och uppåt. Du behöver inga förkunskaper men vi rekommenderar att du läst Kontaktkontraktet innan kursen. "Jag ville bara tacka så mycket för en jättebra Slyngelkurs i helgen. Upplägget var toppen och Carina är en fantastisk instruktör. Jag har aldrig tidigare lärt mig så mycket på en kurs. "Tusen tack och trevlig dag! Hälsningar från Ellen & Leo"

Ordinarie pris

Deltagare med hund: 3 350 kr

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Lördagen den 7 december 2019, 9.30 – 15.00 5:30 h
2 Söndagen den 8 december 2019, 9.30 – 15.00 5:30 h
  Älta Hundhall
Älta Hundhall. Grustagsvägen 6, 138 40 Älta

Lyssna här! Hundpodden Vår Bästa Vän - Unghunden
https://sverigesradio.se/avsnitt/809266

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta utbildningar samt sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att kunna leverera beställda tjänster samt som underlag för information och egen marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Frågor kring beställningen?

Vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB