Kontaktkontraktet: Valp- och unghundskurs – weekend

Följsamhetsträning

Lärare: Carina Persson

Valpar utvecklas snabbt med eller utan din påverkan. Vill du forma valpen till den trevliga individ du vill att den ska bli som vuxen måste du börja tidigt. Vi arbetar med kontakt och följsamhet men inte med så många ord/kommandon. Vi lär dig hur du bygger upp ett bra och roligt samarbete genom olika kontaktövningar, men också hur du lär din hund att vara lugn i olika situationer och miljöer. Med andra ord grunderna till en bra vardagslydnad. Kursen hålls inomhus. Kursen bygger på boken Kontaktkontraktet. "Carina var mycket bra och engagerad som lärare och det som utmärkte henne extra mycket var att hon kunde, under samma kurs, ge bra, anpassade råd till mig som haft hund förut och har tävlingsambitioner och till de som hade hund för första gången och ”bara” vill ha en trevlig sällskapshund. Det brukar vara svårt att kombinera men det gjorde hon väldigt bra. Det här är helt klart en kurs jag kan rekommendera till andra." Eva Lundin

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Lördagen den 25 juli 2015, 10.00 – 16.00 6:00 h
2 Söndagen den 26 juli 2015, 10.00 – 16.00 6:00 h
  Eva Bodfäldt Education AB
Elektravägen 31, 126 30 Hägersten

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer och e-postadress; uppgifter om deltagande hundar samt uppgifter om vilka utbildningar du köpt och sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att vi ska kunna leverera dina beställda tjänster samt som underlag för information och marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan att vi får tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

FRÅGOR

Har du frågor kring din beställning, vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com eller tel: 08-571 447 00.

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB
Elektravägen 31
126 30  Hägersten
Sweden