Sthlm, Kontaktkontraktet: Valpkurs – weekend

Kloklippning fearfree

Lärare: Carina Persson

Valpar bits och kissar inne! De behöver lära sig att bli rumsrena och att kunna lämnas ensamma hemma. De är små, små fyrbenta ungar som kräver vårt tålamod och engagemang för att utvecklas till uppskattade familjemedlemmar. Hos oss får du verktygen till kunskap, glädje och tålamod! Välkommen till en helgkurs som utgår från succeboken Kontaktkontraktets principer. Teori varvas med praktik. Kursen hålls inomhus i rumstemperatur. Ålder mellan 12 veckor - 7 månader. Vi rekommenderar att du läser Kontaktkontraktet innan kursstart. "Carina var mycket bra och engagerad som lärare och det som utmärkte henne extra mycket var att hon kunde, under samma kurs, ge bra, anpassade råd till mig som haft hund förut och har tävlingsambitioner och till de som hade hund för första gången och ”bara” vill ha en trevlig sällskapshund. Det brukar vara svårt att kombinera men det gjorde hon väldigt bra. Det här är helt klart en kurs jag kan rekommendera till andra." Eva Lundin

Ordinarie pris

Deltagare med hund: 3 250 kr
Observatör utan hund: 1 850 kr

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Lördagen den 25 juli 2015, 10.00 – 16.00 6:00 h
2 Söndagen den 26 juli 2015, 10.00 – 16.00 6:00 h
 

Lyssna här! Hundpodeen Vår Bästa Vän/ Om valpar
https://sverigesradio.se/avsnitt/743190

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta utbildningar samt sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att kunna leverera beställda tjänster samt som underlag för information och egen marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Frågor kring beställningen?

Vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB