Malmö - Gnäller din hund under prov och tävling?

Brukshunden

Lärare: Eva Bodfäldt

Pipande och gnällande hundar under prov och tävling är som tuff blåst. Båda skär genom märg och ben. I princip är det omöjligt att konkurrera, oavsett hur duktig hunden är för övrigt. Det är kört med tävlandet om vi inte får tyst på hunden. En del av orsakerna kan vi hitta nedan. - Känslor, frustration, förväntan, osäkerhet, aggression - Situationsbundenhet (gnäller i vissa situationer/miljöer) - Prestationsångest (föraren) - Obalans mellan prestation och förväntan på belöning/arbete - Höga förväntningar och stora korrigeringar Välkommen till en garanterat gnällfri kväll!

Ordinarie pris

Åhörare utan hund: 350 kr

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Tisdagen den 12 mars 2019, 18.30 – 20.30 2:00 h
  Malmö Brukshundklubb
Hammars väg 216 30 Limhamn

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta utbildningar samt sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att kunna leverera beställda tjänster samt som underlag för information och egen marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Frågor kring beställningen?

Vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB