Göteborg, Pip och Gnäll - Förväntningar och Frustrationer i Hundträning

Lärare: Eva Bodfäldt

Gnäller din hund under träning eller under tävling? Vad finns det för bakomliggande orsaker till gnäll? Hur orolig känner sig hunden som gnäller? Eller hade den "bara" höga förväntningar? Hur ofta gör vi hunden till viljes bara för att få tyst på den? Och hur löser vi problemet? Välkommen till en kväll om ett beteende som många upplever som svårlöst. Din bankkvittens gäller som biljett. Tryck ut eller ladda upp i mobilen. Varmt välkommen! Eva Bodfäldt

Ordinarie pris

Åhörare utan hund: 380 kr

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Fredagen den 6 september 2019, 18.30 – 20.30 2:00 h
  Göteborgs Hundarena
Åskvädersgatan 1, 418 34 Göteborg

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta utbildningar samt sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att kunna leverera beställda tjänster samt som underlag för information och egen marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Frågor kring beställningen?

Vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB