Östersund, Kontaktkontraktet - Om människans samspel med hunden - från valp till vuxen

Kontaktkontraktet - Lek
Eva Bodfäldt Education AB

Lärare: Eva Bodfäldt

Att skapa goda relationer handlar om hur vi väljer att umgås med våra hundar och inte hur många kommandon vi lär dem. Eva berättar under kvällen om de tre ben som Kontaktkontraktet vilar på; Hur vi bygger upp hundens spontana vilja att följa oss istället för att intressera sig för omgivningen. Vikten av att vi i olika miljöer och situationer tränar oss att vara lugna och stilla tillsammans. Belöningar är våra verktyg för att hunden ska vilja samarbeta och det är så mycket mer än att slentrianmässigt slänga till hunden en godbit. Välkommen till en rolig, inspirerande och innehållsrik inblick i Kontaktkontraktet. Med på scenen är naturligtvis Evas fyrbenta medarbetare labradorerna Will-Ja och Tesla. Övriga hundar får stanna hemma ikväll. Välkomna!

Ordinarie pris

Åhörare utan hund: 280 kr

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Fredagen den 7 februari 2020, 18.30 – 20.30 2:00 h
  Dille Gård Naturbruksgymnasium
Dille 226, 836 95 Ås

Kontaktkontraktet - Följsamhetsträning
Eva Bodfäldt Education

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta utbildningar samt sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att kunna leverera beställda tjänster samt som underlag för information och egen marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Frågor kring beställningen?

Vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB