Relationen mellan hund och människa - interaktionernas betydelse för hundens beteende och välfärd

Lärare: Therese Rehn

Välkommen till en mycket spännande kväll med Therese Rehn. Therese arbetar som doktorand och forskningsassistent på avdelningen för Etologi och Djurskydd (Institutionen för husdjurens miljö och hälsa) vid SLU i Uppsala. "Inom mitt doktorandprojekt tittar jag på relationen mellan hund och människa och hur olika typer av möten mellan människa och hund kan påverka hundars beteende och välfärd. Tyngdpunkten ligger på positiva interaktioner (t ex återförening mellan hund och ägare). Som ett exempel har vi studerat hundens beteende efter kortare och längre tids separationer".

Ordinarie pris

Observatör utan hund: 380 kr

Schema

Dag

Tid & plats

Längd

1 Onsdagen den 21 maj 2014, 18.30 – 21.30 3:00 h
 

Deltagare

Välj typ av deltagande:

Betalning

Avbokning

Återbetalning minus en administrativ avgift om 300 kr sker senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före utbildningens start debiteras hela kursavgiften. Om så är fallet, kontakta oss först om du inte har möjlighet att utnyttja din plats. Vi har ofta reserver på väntelista. Om vi inte hittar en reserv som vill ta din plats måste du själv sälja platsen vidare till annan person. Avbokning ska ske skriftligt.

Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet (ditt förnamn, efternamn och e-postadress kommer att läggas till i vår e-postlista, du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i nyhetsbrevet).

Ja, jag har läst och accepterar villkoren ovan och under sidan Allmän information (öppnas upp i ett nytt fönster).

BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala dina kurser/clinics/föredrag med hjälp av VISA eller MasterCard.

We accept VISA We accept MasterCard

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta utbildningar samt sammanlagt belopp. Uppgifterna används av Eva Bodfäldt Education för att kunna leverera beställda tjänster samt som underlag för information och egen marknadsföring. Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.

Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej. Kortköp via internet sker utan tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Frågor kring beställningen?

Vänligen kontakta Eva Bodfäldt Education, e-mail: kurser@evabodfaldt.com

Momsregistreringsnummer

SE556833407101
Eva Bodfäldt Education AB